Institutet för entreprenörskaps- och småföretagsforskning
– sprider kunskap om entreprenörskap, innovation och småföretag
citatVill du se hur många armhävningar Sparky gjorde?
Läs Helenes inlägg på esbribloggen
Cirkulära affärsmodeller för entreprenörer

Cirkulära affärsmodeller för entreprenörer

Tid: Torsdag 20 februari 2020, 15.00-17.00
Plats: Finlandshuset, Snickarbacken 4, Stockholm
Talare: Ann-Charlotte Mellquist och Thomas Nyström, RISE

Anmälan

Kort om föreläsningen: Hur kan entreprenörer och företagsledare ta sig an utmaningarna med att anamma och övergå till cirkulära – och radikalt mer resurseffektiva - affärsmodeller? Utmaningarna är många, inom områden som design, organisation, finansiering och partnerskap. Framtidsadaptiv produktdesign samt nya roller och samarbeten i affärsekosystem är en del av lösningen. Under föreläsningen visar Ann-Charlotte Mellquist och Thomas Nyström på viktiga vägval och möjligheter med praktiska exempel från branscherna tunga fordonsdäck och kontorsmöbler.

Youtube Vi livesänder Estrad via Youtube
Webb-tv Efter några dagar kan du se föreläsningen som webb-tv
Twitter På Twitter använder vi hashtaggen #estrad

Har du problem att anmäla dig till föreläsningen? E-posta estrad@esbri.se
Having trouble signing up for the lecture? Contact estrad@esbri.se

OBSERVERA! Antalet platser är begränsat, därför bör anmälan göras så snart som möjligt. Anmälan är bindande. Deltagande i föreläsningarna är kostnadsfritt. Deltagare som anmält sig och som inte deltar kommer dock att debiteras en administrativ avgift på 400 kronor. Eventuell avanmälan måste ske senast 1 dag innan föreläsningen.

Om föreläsningen redan är fulltecknad meddelar vi dig detta omgående. I annat fall mejlar vi en anmälningsbekräftelse ca en vecka innan föreläsningen – håll utkik efter den!

Webbsändningarna är förstås också kostnadsfria, men till dem behöver du inte anmäla dig. Du behöver heller inte något särskilt program eller några inloggningsuppgifter för att se sändningen, du hittar den strax före föreläsningens start på ESBRIs startsida och på vår Youtubesida.

Varmt välkommen!

Mest lästa artiklar nu