Institutet för entreprenörskaps- och småföretagsforskning
– sprider kunskap om entreprenörskap, innovation och småföretag
Föreläsningsserien Estrad

Om Estrad

Vi på ESBRI tycker att det är viktigt att forskning om entreprenörskap, innovation och småföretagande sprids utanför akademin. Vi tycker också att det är viktigt att forskare får input och feedback från människor utanför akademin. Därför har vi startat Estrad.

”Estrad – öppna föreläsningar om entreprenörskap och småföretag” är en öppen och kostnadsfri föreläsningsserie där forskare får presentera aktuella resultat för en bred publik.

På ESBRIs Estrad står forskningen i fokus. Strålkastarljuset riktas mot svenska och utländska forskare som vill presentera aktuella resultat för en publik som består av entreprenörer, beslutsfattare, studenter, finansiärer, politiker och andra som intresserar sig för företagarfrågor.

Använd menyraden till vänster för att läsa om kommande och genomförda föreläsningar, anmäla att du vill ha Estradinbjudningar i din inbox eller registrera dig för att kunna se webb-tv. Bland de genomförda föreläsningarna finns till exempel följande teman: gröna innovationer, kreativa industrier, akademiskt entreprenörskap, gaseller och konst(iga) företag.

Prenumerera på inbjudningar till Estrad