Institutet för entreprenörskaps- och småföretagsforskning
– sprider kunskap om entreprenörskap, innovation och småföretag

Om webbplatsen

esbri.se är en webbplats tillhörande ESBRI – Institutet för entreprenörskaps- och småföretagsforskning. Webbplatsen finns också i en engelsk version på www.esbri.se/indexe.asp

Webbkarta

Webbkartan är en översikt över webbplatsens innehåll och struktur. Den består av rubriker i upp till tre nivåer. Rubrikerna är hierarkiskt uppdelade på samma sätt som länkarna på webbplatsen är placerade i menyer och på undersidor. Alla rubriker på webbkartan länkar till motsvarande sida på webbplatsen.

Kakor

På webbplatsen används kakor (cookies) för att samla in information om hur besökare använder webbplatsen. På de delar av webbplatsen som kräver inloggning används även sessionskakor, en typ av kaka som bara lagras tillfälligt i datorns minne under tiden användaren är inne på webbsidan. Kakan tas bort vid utloggning eller när webbläsaren stängs.

Om du vill undvika kakor kan du stänga av hanteringen av kakorna i din webbläsare, detta gör dock att du inte kan använda de delar av webbplatsen som kräver inloggning.

Förslag, synpunkter och frågor om webbplatsen

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra webbplatsen och är därför tacksamma för synpunkter och förslag på förbättringar.

Kontakta Marie Karlén, webbansvarig, om du har frågor om webbplatsen eller har förslag på hur esbri.se kan bli ännu bättre.