Så funkar det

Webbinariet är gratis och sänds i mötesverktyget Adobe Connect. Du behöver inte ladda hem något program – verktyget är webbaserat. Alla som anmäler sig kommer att få ett mejl med en länk till webbsändningen ett par dagar före webbinariet.

Webbinariet pågår i en timme och inleds med presentationer från de båda talarna. Därefter finns det tid för frågor och diskussion. Det är bara talarna och moderatorn som hörs och syns i bild. Som deltagare väljer du själv hur aktiv du vill vara. Det går bra att bara logga in och ta del av föreläsarnas presentationer – eller så kan du delta i chatten: ställa frågor och dela din kunskap med övriga deltagare.

Hela webbinariet – både presentationer och chatt – spelas in och kommer att finnas tillgängligt på webben i efterhand. Detta för att vi vill att så många som möjligt ska kunna ta del av diskussionen. Det är också vår förhoppning att ni som deltar ska tipsa varandra om böcker, artiklar, webbplatser och annat så att chatten blir en rik källa till kunskap.

Här kan du se ett exempel på ett webbinarium

Läs mer om vad som krävs för att kunna delta i ett möte i Adobe Connect

Har du frågor om webbinariet? Mejla ase.karlen@esbri.se

exempel på webbinarium